Magisch Samhain

Samhain is een van de oudste feesten, het wordt al duizenden jaren gevierd.

Voor de Kelten was dit ook het begin van het nieuwe jaar. Het feest houdt verband met de seizoenswissel en de cyclus van het leven. De lucht heeft grijze flarden, de aarde is broos en koud en van de velden zijn de laatste gewassen geoogst. Winter doemt aan de horizon. Tijdens deze periode kan de aarde zich voorbereiden op een nieuw begin.

Als het Wiel van het Jaar draait wordt de grens tussen onze wereld en de geestelijke wereld broos en dun. In de magische nacht van Samhain, van zaterdag op zondag wordt de sluier tussen de verschillende dimensies opgeheven. Elfen, heksen, druïden, geesten en demonen uit allerlei dimensies zullen het vestingstadje innemen. Er is een magische markt en er gebeuren spannende dingen.

Op zaterdag en zondag treden diverse artiesten op, waaronder steltlopers en andere magische wezens en de zaterdagavond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurshow.


Ook dit jaar verwachten we weer dat onze bezoekers op zaterdag verkleed zijn.


Zaterdag 28 Oktober 11.00 uur – 22.30 uur.

Entree volwassene € 8,50, verkleed € 6,00

Entree kind € 4,50, verkleed € 3,00

Gezinskaart € 22,00 , verkleed € 16,00


Zondag 29 oktober 11.00 uur – 18.00 uur.

Entree volwassene. € 2,50

Entree kind € 1,50

Kinderen tot 6 jaar gratis.


Dit wilt u niet missen, daarom kunt u uiteraard bij ons komen kamperen.

 


Adresgegevens

Camping 't Plathuis
Bourtangerkanaal Noord 1
9545 VJ , Bourtange , Groningen

Tel. +31 (0)599 354383

Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping 't Plathuis is winnaar Zoover Award 2010 Lees onze beoordeling op Zoover