Atracties en speeltuinen

Wonderwereld

Ruiten A Kanaal N 1 9561 TE Ter Apel

Geweldig voor jong en oud, er zijn vogelshows, een tropische tuin, je kunt wilde dieren aaien en hier bevind zich de grootste uilencollectie van europa.

 

Kabouterland

Kabouterland

Zuiderhoofdstr. 11    7875 BW Exloo

In het midden van het dorp Exloo in Drenthe ligt Kabouterland. Een onvergetelijke dag vol met kabouters, trollen, allerlei dieren en volop speelgelegenheden zowel binnen als buiten.

Sprookjeshof

Sprookjeshof

Groningerstraat 10 |9471 AR Zuidlaren

Zijn jullie opzoek naar een dag vol spanning en plezier? Kom dan gezellig een dag bij het Sprookjeshof op bezoek, dat is genieten voor jong en oud.

 

Schloss Dankern

Schloss Dankern Dankern 1
49733 Haren/Ems
Duitsland

Dit moet u ervaren er is te veel te doen om op te noemen.

Een zwemparadijs, speelparadijs
Dankern-Meer, recreatie & sport, enz, enz.

 

Speelboerderij Leer

Speelboerderij Leer Ulrike Grote
Am Nüttermoorer Sieltief 31
26789 Leer

Er zijn luchtkussens, klimwanden, een rodelbaan, een baby-soft-hoek, een voel- en
begrijpen- wand en nog veel meer voor kinderen van alle leeftijden.

hibiscus-hawaii

Hortus Haren
Kerklaan 34        
9751 NN Haren

De Tuinen in de Hortus o.a.:
Kruidentuin, Arboretum, Pinetum, Fruithof, Heide/Grasland gebied, Chinese tuin, Engelse tuin, Floriadetuinen, Keltische tuin, Voedselarme plas, Rotstuin, Permacultuurtuin.

Speelstad Oranje

Speelstad Oranje

Oranje 8
9416 TC Oranje

In het Drentse dorp Oranje staat de leukste overdekte trekpleister van Nederland. Er zijn tientallen attracties, speelattributen en toestellen, die garant staan voor urenlang overdekt spelen

Spoorlijn S.T.A.R.

Spoorlijn S.T.A.R.

Stationsstraat 3
9503 AD Stadskanaal

De Museumspoorlijn rijdt sinds 1994 met een historische stoomtrein tussen Veendam en Musselkanaal. Het spoor loopt nagenoeg geheel langs de grens tussen Groningen en Drenthe en doorkruist daarmee de Veen-koloniën van Oost-Groningen.

Boomkroonpad

Boomkroonpad

Steenhopenweg 4
9533 PN Drouwen

Een spannende tocht door de worteltunnel. Als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Samen op speurtocht door het woud of met De Bospaardentram langs de mooiste plekjes van de boswachterij.

't Nije Hemelriek

't Nije Hemelriek

Houtvester Jansenweg 1
9462 TB Gasselte

Midden in de bosrijke omgeving van Gasselte, vindt u 't Nije Hemelriek. Bij veel mensen bekend als de perfecte plaats om 's zomers je handdoek op het zand neer te leggen en te genieten van zon, water en strand. Maar 't Nije Hemelriek biedt meer. Veel meer.

Veenpark

Veenpark

Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum

Ontdek het Veenpark per Stoomtrein, of maak gebruik van het Turfschip. Bezoek het Aole Compas- een dorp van plaggenhutten op verend veen en Bargermond - een dorp in het veen. Ontstaan langs de kanalen. Met kerk, kroeg en school.

Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord

Nienoord 10
9351 AC Leek

Een grote speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoor expositities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie. Een ritje op een paard, tractor of scooter, met een huifkar een rondrit of vanuit een helikopter het park bekijken.

landgoedtenaxx

landgoedtenaxx

Assen Borgesiusweg 1

9698 XS Wedde

Landgoed Tenaxx heeft vele boomsoorten die stammen uit het tijdperk van de dinosaurussen. In het bos staan daarom meer dan twintig levensgrote dino’s. die zijn nagemaakt op ware grootte. Onder meer de Triceratops, Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex. Ze staan verscholen in het bos, dus zul je ze moeten zoeken

De Sikkepit

De sikkepit

Bisschopsweg 15
9545 PK Bourtange

Er is gelegenheid om te vertoeven in de groepsruimte of bij mooi weer, op het terras. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelweide of bij de dieren. Op de "struun-zolder" vindt u  brocante en antiek.

Menu

Adresgegevens

Camping 't Plathuis
Bourtangerkanaal Noord 1
9545 VJ , Bourtange , Groningen

Tel. +31 (0)599 354383

Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping 't Plathuis is winnaar Zoover Award 2010 Lees onze beoordeling op Zoover