Dierentuinen

 

Wildlands Emmen

Hoofdstraat 18

7811 EP Emmen

 

.Ga op wereldreis in één dag in juni . In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.

 

zeehondemcreche

Zeehonden crèche Pieterburen

Hoofdstraat 94a 9968 AG Pieterburen

Een bezoek is geschikt en interessant voor iedere leeftijdsgroep. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet.

 

Tierpark

Tier Freizeit Park Thule

Over de Worberg 126169 Oythe-Thule

Na het ravotten in het thema park is het tijd voor een grote ontdekkingstocht van de dierentuin. Een grote outdoor behuizing en  natuurlijk ingerichte verblijven met een indrukwekkend aantal, van ongeveer 120 diersoorten, uit de hele wereld.

 

Zeeaquarium

Zeeaquarium

Zeebadweg 7a  
9933 AV Delfzijl

Een echt hunnebed of druipsteengrot , schelpen in allerlei vormen en kleuren, hondshaaien, de maritieme historie van Delfzijl, orginele duikpakken, het is allemaal te zien in het muzeeaquarium! En het blijft nirt bij kijken, er is ook veel te doen. Echte zeebeestjes aanraken in de aaibak.

 

Swieneparredies

Pastorieweg 8
9943 TG

Nieuw Scheemda


Lange neuzen, korte wipneusjes, bijna bloot of met weelderige krullen...... De varkens in ‘t Swieneparredies zien er heel verschillend uit. Als bezoeker krijg je een goed beeld van de grote verscheidenheid in uiterlijk en gedrag die door de domesticatie tussen de verschillende rassen is ontstaan.

< Menu

Adresgegevens

Camping 't Plathuis
Bourtangerkanaal Noord 1
9545 VJ , Bourtange , Groningen

Tel. +31 (0)599 354383

Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping 't Plathuis is winnaar Zoover Award 2010 Lees onze beoordeling op Zoover