Golfbanen

 

golfclub Westerwolde

Golf club Westerwolde

 

 

±10 min rijden

De baan van golfclub Westerwolde ligt in het meest  verrassende gebied van de provincie Groningen. In het  schitterende Westerwolder landschap kunt u nog volop genieten van  natuurschoon, van rust van ruimte en uiteraard van de echte Groninger  gastvrijheid. Midden in deze oase van natuur, rust en ruimte heeft de golfclub een uitdagende 9-holes golfbaan met de B-status van de Nederlandse Golf Federatie.
De Gelpenberg

De Gelpenberg

± 50 min rijden

 

De baan van de Drentse Golfclub "De Gelpenberg" is één van de mooiste golfbanen in Noord-Nederland.
Er wordt aan vele randvoorwaarden voor topgolf voldaan: een fraaie 18-holes golfbaan, ruime oefenfaciliteiten inclusief een PAR-3 baan met zes holes van gevarieerde lengte en een ruim clubhuis.
Golfclub De Compagnie

de Compagnie

 

± 50 min rijden

Golfclub De Compagnie is zeer ruim opgezet (90 hectare) en beschikt over 18 uitdagende holes par 72 A-status, een 9-holes par 3 oefenbaan, een chipping area, puttinggreen en een bijzondere driving range. De baan is ontworpen door Gerard Jol.
Gutshof

Golfcluf Gutshof

 

± 20 min rijden

De golfbaan met 18 holes, vele waterpartijen en bunkers ligt op een 70 hectare groot landgoed bij Papenburg (duitsland).
Golfpark Gut Düneburg

Gut Düneburg

± 20 min rijden

 

Speel golf op "Het 18 holes parcours heeft een totale lengte van 5973 meter, gerekend vanaf de medaltee heren. De langste hole is de zeventiende met 518 meter. Ook als greenfeespeler bent u van harte welkom bij "De Semlanden". U begint natuurlijk met een (gratis) kop koffie of thee in ons restaurant. Na afloop kunt u daar ook gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.", met 18 holes. Een historisch landgoed in het Emsland. Hier staat nog de voormalige herenhoeve met tuin uit de 18e eeuwse baroktijd.

de Semslanden

± 20 min rijden

 

Het 18 holes parcours heeft een totale lengte van 5973 meter, gerekend vanaf de medaltee heren. De langste hole is de zeventiende met 518 meter. Ook als greenfeespeler bent u van harte welkom bij "De Semlanden". U begint natuurlijk met een (gratis) kop koffie of thee in ons restaurant. Na afloop kunt u daar ook gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Noord-Nederlandse Golf & Country Club

± 55 min rijden

Op het landgoed "De Poll" te Glimmen van 60 hectare, telt een 18 holes. Het grenst aan de oostzijde aan de natuurgebieden "Westerlanden" en "Besloten Venen'. De begrenzing aan de westzijde wordt gevormd door De Drentse Aa

Golfpark Exloo

 

± 35 min rijden

Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk. De 18 holes golfbaan is gelegen aan de rand van de Hondsrug met weidse vergezichten op de Hunzevallei.
golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen

 

± 70 min rijden

U bent van harte welkom bij golfclub Holthuizen, met 18 holes. U hoeft bij golfclub Holthuizen geen starttijd te reserveren. U kunt gewoon komen en bij de ballenspiraal aansluiten. Kijkt u van te voren wel op de kalender of de baan vrij is.

Menu

Adresgegevens

Camping 't Plathuis
Bourtangerkanaal Noord 1
9545 VJ , Bourtange , Groningen

Tel. +31 (0)599 354383

Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping 't Plathuis is winnaar Zoover Award 2010 Lees onze beoordeling op Zoover