Overige tips

 

Borkum

Het grootste Duitse waddeneiland was al halverwege de negentiende eeuw, toen het allereerste toerisme op gang kwam, in trek bij de Duitse bevolking. In 1850 streken de eerste vakantiegangers neer op het eiland. Het werd bekend dat een zeebad en de zoute lucht goed waren voor de gezondheid en Borkum werd één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Duitsland.

Helgoland

Helgoland

Er zijn vele eilanden aan de Duitse Noordzee kust, maar geen van hen is vergelijkbaar met Helgoland. Ongeveer 70 km uit het vaste land heft zich de machtig roodgekleurde rotskust tot 61 meter met het groene land uit het water.

Haven rondvaarten

Rondvaarten vanuit Leer

U kunt rekenen op een warm welkom. De gezellige nautische sfeer, bijzondere gastvrijheid en het heerlijke eten is het beste te karaktiseren voor onze vloot: de Eems-Dream Boat.
Rosarium

Rosarium

Het grondgebied van Winschoten maakt deel uit van ’s werelds grootste kweekcentrum van rozenonderstammen. Circa 90 procent van de wereldproductie van rozenonderstammen wordt gekweekt in het gebied Winschoten- Noordbroek- Veendam. Jaarlijks worden vanuit dit gebied ongeveer 70 miljoen onderstammen over de hele wereld geëxporteerd.

MENU

Adresgegevens

Camping 't Plathuis
Bourtangerkanaal Noord 1
9545 VJ , Bourtange , Groningen

Tel. +31 (0)599 354383

Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping Plathuis is Highly recommended bij Zoover Camping 't Plathuis is winnaar Zoover Award 2010 Lees onze beoordeling op Zoover